csontkovacs.ewk.hu
Balogh Andor csontkovács és masszőr
Szeged

MENÜ

Balogh Andor vagyok

1963-ban születtem, Békés megyében.  Csontkovácsolással, és földsugárzás méréssel 17 éve foglalkozom.

Kovács Magyar András Táltos iskolájában ismertem meg ezt az ősi gyógymódot. Akkoriban nagyon hajtott a kíváncsiság, ezért végigjártam az iskola 9 fokozatát.

Megtanultam földsugárzásokat mérni, megismerkedtem a  szellemvilággal, szellemgyógyászattal, megtanultam, hogyan kell bánni az energiákkal, elemekkel.

 

Egy új világ nyílt meg előttem, életem teljesen átalakult.

Ekkor még nem is gondoltam arra, hogy én, mint csontkovács fogok dolgozni. Először csak családi és baráti körben kezdtem a tanultakat használni, de aztán jöttek az ismerőseik és az ő ismerőseik, és az ő......és ez így megy a mai napig. Nagyon sok embernek tudtam segíteni, hogy meggyógyuljon!

 

Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy felhívjam embertársaim figyelmét arra, hogy forduljanak bizalommal az alternatív gyógymódok felé.

A legjobb az lenne, ha nem csak akkor mennénk a gyógyulás útját keresni, mikor már nagy a baj. Minden egészséges embernek ajánlom, évente 1-2 alkalommal keresse fel csontkovácsát, havonta ahányszor csak teheti, masszőrjét. Így elkerülheti a mozgásszervi problémákat, immunrendszere jobban ellenáll minden támadással szemben. Testileg, lelkileg, szellemileg is egészségesebb  életet élhet!

NEM KELL AHHOZ BETEGSÉG, HOGY TÖRŐDJ MAGADDAL!

HÍVJ BÁTRAN!

Asztali nézet